English version is here.
Šitie minkštučiai kepsniukai - tai tikras skanumėlis... Labai labai rekomenduoju.
Tai dar vienas gardumynas iš AJ-receptai.
Reikės:
- 500-600 gr. vištienos filė
- 150 gr. gero fermentinio sūrio
- česnako
- druskos
- pipirų
- prieskoninių žolelių mėsai
- 3 kiaušiniai
- 3 valg. š. majonezo
- 3-4 valg. š. miltų
Gaminimas:
- Vištieną supjaustykite kepsnio dydžio gabaliukais, šiek tiek pamuškite mėsos plaktuku. Įtrinkite trintu česnaku, prieskoniais ir palikite valandai pasimarinuoti.
- Kiaušinius išplakite, įmaišykite majonezą, pagardinkite druska ir pipirais (druskos nepadauginkite, nes majonezas ir sūris - irgi sūrūs). Miltų berkite tiek, kad tešla gautūsi šiek tiek tirštesnė nei lietiniams.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Vieną kepsnio pusę pamirkykite tešloje ir dėkite į keptuvę. Kol viena pusė kepa, ant kitos užberkite sūrio ir ant viršaus šaukštu užpilkite tešlos taip, kad uždengtų sūrį. Atsargiai apverskite ir kepkite kitą pusę.
Skanaus!
No comments:
Post a Comment